iRidium mobile nieuws

Sonos nu beschikbaar als driver in iRidium pro.

Groot nieuws voor de liefhebbers van de Sonos. Vanaf nu is jou Sonos installatie naadloos in iRidium te integreren, hierdoor word het mogelijk om jou Sonos te bedien via de KNX schakelaars zonder dure gateways.

Larnitech

Sinds kort zijn wij ook officieel Larnitech dealer en installateur.
 

Larnitech is een onderneming uit Duitsland die zich gespecialiseerd heeft in domotica of te wel een Smart Home System, een complete oplossing voor het slim maken van je woning, bedrijfspand of vakantiewoning. 

De gebruikersvriendelijkheid van het Larnitechsysteem is fenomenaal, een echt Plug & Play systeem.

We zijn je graag van dienst in de showroom van Larnitech Nederland in Wijchen (bij Nijmegen). Daar kunnen we je i.s.m. Larnitech Nederland alle mogelijkheden laten zien: schakelen, dimmen, RGB-sturing, sensoren voor beweging, lichtsterkte, temperatuur, stembesturing, koppelingen met externe leveranciers zoals Philips Hue, IKEA, Sonos, en nog veel meer.

Voor meer info klik hier en ga naar de site van Larnitech.

iRidium panel 7

Afgelopen maand heeft iridium een eigen Android panel uitgebracht.

Dit 7 inch scherm kan doormiddel van eenvoudige installatie overal voor toegepast worden en zal door zijn design in elk interieur niet misstaan. Of je het nu inzet in een woning, vergaderruimte of andere locaties. 

Het scherm word doormiddel van POE gevoed, waardoor 1 UTP kabel voldoende is om het scherm aan te sturen en voeding te voorzien, iets wat de installatie alleen maar makkelijker maakt.

De RGB leds aan de zijkanten maken het paneel nog multifunctioneler. Bijvoorbeeld. het paneel can zorgen voor route verlichting in het donker, de rode verlichting kan aanspringen bij een notificatie of de status van een vergaderruimte weergeven (bezet, vrij etc.)

Voor meer info klik hier en ga naar de website van iRidium mobile.