IIControl is een gecertificeerde KNX domotica integrator

Domotica verhoogt het leef- en werkcomfort, geeft meer veiligheid en maakt een uitgebalanceerd energiebeheer mogelijk.

Laat uw woning tot leven komen, verlichting die automatisch aan of uit schakelt. Gordijnen sluiten automatisch zodra de schemer invalt. Uw verwarming gaat vanzelf omlaag indien uw het huis verlaat. Het kan allemaal doormiddel van domotica.

Wij kunnen de volledige domotica installatie voor u ontwerpen, realiseren en programmeren. Heeft uw een vaste elektriciën, geen probleem wij kunnen bijvoorbeeld met hem samenwerken door het bekabelingsschema voor het domotica systeem aan te leveren en de installatie te programmeren.

Was domotica voorheen voornamelijk behouden tot nieuwbouw, dit behoort nu tot de verleden tijd, door het steeds groter groeiende aanbod aan RF (draadloos) schakelmateriaal.

Camera beveiliging van Hikvision

IIControl is officieel dealer van Hikvision.

Hikvision is de wereldleider van innovatieve beveiliging producten en oplossingen.

Hikvision heeft nu meer dan 26.000 personeelsleden wereldwijd, hiervan zijn 13.000 R&D engineers. Het bedrijf investeert 7 - 8% van de jaarlijkse wins aan onderzoek en ontwikkeling om continue zijn producten te innoveren. Het hoofdkantoor van Hikvision ligt in Hangzhou, maar een R&D teams zitten over de hele wereld, o.a. in Montreal en Liverpool.

Wij, IIControl, kunnen ook hiervoor de volledige installatie voor u ontwerpen, installeren en programmeren. Of het nu gaat om 1 camera die u op uw telefoon of tablet wilt bekijken tot volledige bedrijfspanden met intelligent camera's, wij kunnen u hierbij assisteren. 

Narrowcasting - cloud based

IICast is het jongste onderdeel van IIControl. Wij zijn blij dat wij vanaf nu een zeer mooie en betaalbare Narrowcasting oplossing kunnen aanbieden.

Doordat de software al speelt op een basic player zijn er geen hoge aanschaf kosten, waardoor de stap naar een professionele NarrowCasting niet groot is.

Het volledige systeem is te beheren via elke computer, tablet of zelf met een smartphone.